Deze bruschetta tomaatjes kan je gewoon als groentjes bij de BBQ serveren, op een stokbroodje als hapje of gewoon als extra groentjes bij je boterhammen.
Dit recept is voor 2 personen
Ingrediënten
- 30 kerstomaatjes
- 1 (klein) teentje knoflook
- 6 blaadjes verse basilicum (versnipperd)
- 1 koffielepel balsamico crème
- peper en zout
Bereidingswijze
Snij de kerstomaatjes in fijne blokjes en doe deze in een kom
Pel het teentje knoflook en plet mbv een knoflookpers
Voeg de knoflook en de verse basilicum toe aan de tomaatjes
Roer een de koffielepel balsamico crème door
Kruid af met peper en een snufje zout
Meng alles nogmaals goed door elkaar en plaats voor minstens 1uur in de koelkast
Tips!
Heerlijk bij een volkoren toastje met mozzarella.
Samen met gebakken kipfilet en aardappeltjes uit de oven.
Op een geroosterd stokbroodje als hapje.
Bereid ze 's morgens en neem ze mee naar het werk voor bij je lunch.
Laat het smaken!
Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uit probeert.
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comments