top of page

Tomaten salade

Deze bruschetta tomaatjes kan je gewoon als groentjes bij de BBQ serveren, op een stokbroodje als hapje of gewoon als extra groentjes bij je boterhammen.


Dit recept is voor 2 personen


Ingrediënten

- 30 kerstomaatjes

- 1 (klein) teentje knoflook

- 6 blaadjes verse basilicum (versnipperd)

- 1 koffielepel balsamico crème

- peper en zout

 

Bereidingswijze

  1. Snij de kerstomaatjes in fijne blokjes en doe deze in een kom

  2. Pel het teentje knoflook en plet mbv een knoflookpers

  3. Voeg de knoflook en de verse basilicum toe aan de tomaatjes

  4. Roer een de koffielepel balsamico crème door

  5. Kruid af met peper en een snufje zout

  6. Meng alles nogmaals goed door elkaar en plaats voor minstens 1uur in de koelkast


Tips!

Heerlijk bij een volkoren toastje met mozzarella.

Samen met gebakken kipfilet en aardappeltjes uit de oven.

Op een geroosterd stokbroodje als hapje.

Bereid ze 's morgens en neem ze mee naar het werk voor bij je lunch.


Laat het smaken!

Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uit probeert.

Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page