Heerlijk fris slaatje voor op een warme lente of zomer avond, of als heerlijke lunch op het werk
Dit recept is voor 4 personen
Ingrediënten
280g ongekookte volkoren spirelli
250g kerstomaatjes
250g komkommer
200g rucola
200g gemengd- of rundsgehakt
1 theelepel ras el hanout kruidenmix
zwarte peper
1 a 2 eetlepels groene pesto
150g mozzarella bolletjes
30g pijnboompitten
Bereidingswijze
Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de doos, giet af en laat afkoelen
Snij de tomaten en komkommer in kleine blokjes, hak de rucola grof
Meng de kruiden onder het gehakt
Rol balletjes van het gehakt die kleiner zijn dan de mozzarella bolletjes
Bak de balletjes in een klein beetje olijfolie tot ze gaar zijn
Meng de pesto onder de pasta in een ruime kom
Voeg de gehaktballetjes en de groenten toe en meng
Snij de mozzarella bolletjes door twee
Voeg de mozzarella en de pijnboompitten toe en meng een laatste keer
Laat het smaken!
Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uittest.
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comments