top of page

Pastasalade met balletjes en mozzarella

Heerlijk fris slaatje voor op een warme lente of zomer avond, of als heerlijke lunch op het werk


Dit recept is voor 4 personen

Ingrediënten

  • 280g ongekookte volkoren spirelli

  • 250g kerstomaatjes

  • 250g komkommer

  • 200g rucola

  • 200g gemengd- of rundsgehakt

  • 1 theelepel ras el hanout kruidenmix

  • zwarte peper

  • 1 a 2 eetlepels groene pesto

  • 150g mozzarella bolletjes

  • 30g pijnboompitten

 

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de doos, giet af en laat afkoelen

  2. Snij de tomaten en komkommer in kleine blokjes, hak de rucola grof

  3. Meng de kruiden onder het gehakt

  4. Rol balletjes van het gehakt die kleiner zijn dan de mozzarella bolletjes

  5. Bak de balletjes in een klein beetje olijfolie tot ze gaar zijn

  6. Meng de pesto onder de pasta in een ruime kom

  7. Voeg de gehaktballetjes en de groenten toe en meng

  8. Snij de mozzarella bolletjes door twee

  9. Voeg de mozzarella en de pijnboompitten toe en meng een laatste keer


Laat het smaken!

Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uittest.

Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page