Een heerlijk en snel gerechtje boordevol vitamines.
Recept voor 2 personen
Ingrediënten
140g volkoren spirelli
1 grote broccoli (400g)
150g kipfilet, in reepjes
1 theelepel kippenkruiden
1 doosje (200ml) light room
1/2e blokje vetarme groentebouillon
Peper
Bereidingswijze
Zet 2 kookpotten op het vuur met water en breng deze aan de kook
Kook de pasta al dente volgens de instructies op de doos
Snij de volledige broccoli in kleine roosjes, ook de stam mag in kleine blokjes
Kook de broccoli gedurende 10 minuten
Bak ondertussen de kippenblokjes, gekruid met kippenkruiden
Giet de broccoli af en hou 3 a 4 eetlepels broccoli langs de kant
De rest van de broccoli mag terug in de kookpot, giet hier de room bij
Gebruik een staafmixer om de broccoli en room te mixen
Kruid de saus af met de bouillon en peper
Voeg de opzij gehouden broccoli en gebakken kippenblokjes toe aan de saus
Laat nog 2 minuten pruttelen zodat de smaken goed mengen
Verdeel de pasta en saus over 2 borden en laat het je smaken!
Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je het receptje uittest :)
Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.
Comments