top of page

Naanbrood

Eén van de makkelijkste recepten om zelf brood te bakken. Je hebt maar enkele ingrediënten nodig en er moet niets rijzen, dus het vraagt niet veel tijd.


Voor 4 naanbroodjes

Ingrediënten

  • 200g natuur yoghurt of roeryoghurt

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 270g zelfrijzende bloem

  • snufje zout

Als toevoegingen: een teentje knoflook, een koffielepel komijn poeder, een eetlepel verse peterselie, een theelepel paprikapoeder

 

Bereidingswijze

  1. Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng tot je een deeg creëert

  2. Dit is het moment waar je de gewenste kruiden kan toevoegen

  3. Bestuif een oppervlak met bloem en kneed het deeg gedurende 3 minuten

  4. Verdeel het deeg in 4 en maak een bolletjes van

  5. Rol ieder bolletje uit tot een pannenkoek van ongeveer een halve centimeter dik

  6. zet een pan op het vuur en laat deze warm worden

  7. Bak het naanbrood 2 minuten langs elke zijde, tot het langs beide kanten mooi gekleurd is

Deze naanbroodjes zijn heerlijk bij wat tapenade, tzatziki of als side dish bij tika masala of andere Aziatische gerechten.


Laat het smaken!

Vergeet mij niet te taggen op Facebook of Instagram als je dit receptje uittest.

Hieronder kan je ook altijd feedback achterlaten.

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page